© AFP

© AFP

© AFP

© AFP

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Nieuwe foto’s van jarige prins George vrijgegeven

Nog voor hij werd geboren op 22 juli 2013, verwachtte de wereld dat prins George zou uitgroeien tot een stijlicoon. En zo geschiedde: de jarige kleine prins is door Hello Magazine uitgeroepen tot het grootste stijlicoon ter wereld voor kinderen. Terwijl zijn outfit die hij draagt op zijn derde verjaardag vlotjes over de toonbank gaat: en overzicht van enkele populaire ensembles uit zijn jonge leventje.

vwh

Net na zijn geboorte werd zijn status als stijlicoon meteen duidelijk. Het dekentje van Aden + Anais (37,50 euro) ging zo vlot over de toonbank dat het meteen uit voorraad was.

Toen de prins net geen jaar oud was, in mei 2014, koos mama Kate voor een pakje met zeilboten van het Belgische merk Les Petites Abeilles. Dat was in beperkte oplage verkrijgbaar voor 50 euro en dus razendsnel uit voorraad.

Prins George hip in Nieuw-Zeeland in een pakje met zeilboot dat vlotjes verkocht. Dit was trouwens de eerste keer dat de wereld de toen nog kleinste Britse royal zag kruipen.

© epa

Na kruipen komt stappen, iets wat het prinsje in juni 2014 demonstreerde in een roze tuinbroek in het Engelse Cirencester. Met een beetje steun van mama Kate Middleton. Ook dit pakje werd massaal gekocht tot er geen enkel exemplaar meer in stock was.

© Photo News

De tuinbroek van het Franse label Petit Bateau, dat prins George droeg tijdens een bezoek aan een vlindertentoonstelling in het Natural History Museum, ging in sneltempo uit de rekken. Twee jaar geleden werd dit kiekje gebruikt als officiële foto van George zijn eerste verjaardag.

In december 2014 gaf het Britse koningshuis drie foto’s vrij van prins George. Dat zal ontwerpster Cath Kidston geweten hebben. Haar donkerblauwe spencer met geborduurde soldaatjes ter waarde van 40 euro, was zo goed als meteen na het opduiken van de kerstkiekjes uitverkocht.

© epa

Toen de kleine prins voor het eerst naar het ziekenhuis ging om zijn zus Charlotte te ontmoeten, was hij in het blauw-wit gekleed. Zijn outfit werd door modekenners volledig geanalyseerd, het koopgedrag van modebewuste mama’s deed de stuks van Amaia en Rachel Riley uitverkopen.

In juni vorig jaar gingen Kate Middleton en prins George naar het Gloucestershire Festival of Polo in de Beaufort Polo Club om prins William te zien meedoen aan de wedstrijd. Voor de gelegenheid droeg de kleine man donkerblauwe crocs die - je raadt het al - in sneltempo uitverkocht waren. Hetzelfde gold voor de blauwe trui van de prins, van het merk Olivier Baby and Kids.

Op zondag 5 juli 2015 werd de kleine prinses Charlotte gedoopt in Sandringham. Toch stal haar broer prins George de show met zijn outfit. Zijn ensemble van ontwerpster Rachel Riley, ter waarde van zo’n 119,85 euro, was meteen na de plechtigheid al niet meer beschikbaar. Bijzonder aan deze outfit: hij leek sprekend op de kleren die prins William als kind droeg toen hij voor het eerst zijn broer Harry zag.

De badjas van het label ‘My 1st Years’ die de kleine prins droeg in april toen de Amerikaanse president op bezoek kwam bij hem thuis, kostte dertig euro en was volgens verschillende media op slechts enkele minuten tijd overal uitgeput.

De eerste schooloutfit van prins George. Het jasje van modeketen John Lewis was al uitverkocht voor hij het droeg om de simpele reden dat Kate Middleton het kocht in de herfst van 2013.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer