Theresa May
Volledig scherm
Theresa May © REUTERS

Theresa May gaat "nieuwe, gedurfde " brexit-deal voorleggen

De Britse premier Theresa May zegt dat ze de komende weken een "nieuwe, moedige" deal zal voorleggen. Ze zal opnieuw proberen om een meerderheid in het parlement te halen voor haar brexit-deal.

7 reacties

  • victor vandesande

    5 jaar geleden
    May klampt zich tegen beter weten in en de schaamte voorbij vast aan de macht. Elke andere politicus met een beetje eigenwaarde was,al lang opgestapt. Intussen is de schade voor haar partij en bij uitbreiding voor het VK onoverzienbaar is.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Er komt altijd een moment waar koppigheid overgaat in domheid en dat ogenblik is al voorbij. Domineesdochter Mutti schoot een kemel met haar wir schaffen das, domineesdochter May wilde cavalier seul spelen met alle gevolgen van dien.
  • Geert Landsman

    5 jaar geleden
    Ze heeft geen nieuwe deal want Europa is klaar met onderhandelen. De Britten gaan helemaal niet weg want de beste deal is blijven.
  • Hugo COOLSAET

    5 jaar geleden
    Misschien het voorstel eens lanceren om bij de EU te blijven.
  • Freddie Lamers

    5 jaar geleden
    We willen eruit,of toch niet? Ja, maar de voorwaarden bevallen ons niet. Blijven we er dan maar in? Eens kijken of we de voorwaarden wat aan kunnen passen, dan kunnen we er misschien toch uit. Ai ai Brussel is het niet eens met onze voorwaarden. Damned, dan kunnen we er niet uit. Ik weet het niet meer. Laat maar zitten dan die hele troep. What a disaster!