Vincent Kompany tijdens zijn videoboodschap
Volledig scherm
Vincent Kompany tijdens zijn videoboodschap © rv

Vincent Kompany: “Vorig seizoen was traumatiserend voor Anderlecht”

AnderlechtVincent Kompany (33) staat binnenkort als speler-trainer bij RSC Anderlecht voor een immense uitdaging. Hij moet paars-wit weer op de rails krijgen na een van de zwakste seizoenen in de clubgeschiedenis. “We moeten proberen uit deze situatie te geraken.”

24 reacties

  • Lucas Vissers

    5 jaar geleden
    Scouting gaat ook niet vrijuit ! Maakt ge mij niet wijs ! Succes gewenst VIncent, ik hoop dat het U lukt ! Leve RSCA !
  • René De Donder

    5 jaar geleden
    hoe kan iemand aanzien krijgen ,als Mijnheer nog op vakantie gaat. spelers gaan denken ,we zijn niet belangrijk en daardoor zal het nu al geen geheel vormen in de kleedkamer. heb vragen bij beslissing van wegwerp spelers ,wat moeten die denken als ze niet verkocht worden, da geeft speciale sfeer. de B-Ploeg zal misschien beter zijn dan al de komende city-spelers.
  • Pieter Bossuyt

    5 jaar geleden
    Slechter dan vorig jaar kan gewoon niet... Tenzij we laatste worden... Maar dat gaat niet gebeuren, na nieuwjaar zal iedereen terug met schrik naar het park komen
  • Yannik Samoy

    5 jaar geleden
    Edmond Dantès, we mogen dankbaar zijn voor datgene wat Kompany voor Anderlecht en de nationale ploeg heeft gedaan. Het zal voor hem na enkele wedstrijden duidelijk worden waarin hij terechtgekomen is. Terwijl Anderlecht alsmaar wegzakt worden de andere ploegen beter. Er is geen tijd om dingen uit te proberen en er is geen tijd om jaren te bouwen aan een ploeg. Anderlecht moet er op speeldag 1 staan met een kampioenen ploeg en dat is niet het geval.
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Ach, beste Edmond, ik denk dat wat jij emmers bagger noemt, eerder containers realisme zijn. Ook ik geloof niet dat 1 persoon, hoe beslagen hij ook is, het in stukken gevallen voormalig RSCA-instituut, kan helen en de grandeur van toen doen herleven. Zolang Anderlecht geen ploeg om U tegen te zeggen, op het wedstrijdblad kan schrijven, blijft het aanmodderen. Met Kompany of Piet Snot als trainer-coach-speler maakt niets uit.