Grzegorz Janowicz
Volledig scherm
Grzegorz Janowicz © RV

Moordenaar op Belgische Most Wanted-lijst opgepakt toen hij zijn hond uitliet

Speurders van het gespecialiseerde FAST-team van de federale politie hebben gisteren een voortvluchtige gevat die op de Belgische Most Wanted-lijst stond. Ze arresteerden Grzegorz ­Janowicz (29), toen die zijn hond uitliet in het ­Dudenpark in Brussel. 

34 reacties

  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Hij heeft toch nog twee jaar van zijn vrijheid mogen genieten, terwijl dat niet mocht. Hopelijk moet hij minstens nog 18 jaar zitten en een straf er boven op. De hond is weer de dupe. Indien hij na zijn veroordeling onmiddellijk was opgepakt, had hij geen hond kunnen nemen.
  • Marinka Debaveye

    5 jaar geleden
    Hij had iemand vermoord en werd niet opgelsoten?????
  • Barbara Schotte

    5 jaar geleden
    Dat gebeurt er als je veroordeeld wordt maar niet onmiddellijk vastgehouden wordt. 2 jaar op de vlucht? Maar owee als je autopapieren niet in orde zijn. Mijn auto stond geseind omwille dat mijn autoverzekering niet betaald zou zijn, wat niet klopte, verzekering had foutieve datum vermeld, wat ik had moeten controleren en bellen naar de verzekering. Nu het was een gans gedoe, uiteindelijk heb ik gelijk gekregen, maar het wil maar zeggen. Als je een moord pleegt, krijg je de kans om te vluchten
  • Alex Wellens

    5 jaar geleden
    Na 2 hebben ze hem? Die man liet waarschijnlijk al die tijd 2x per dag zijn hond uit, goed spoorwerk. Pak dan meteen de personen die hem al die tijd geholpen hebben ook maar op, die zijn even crimineel
  • Pierre Vaneylen

    5 jaar geleden
    Kunt U al afvragen hoeveel duizenden er rond lopen in Brussel , die niet geregistreerd zijn en niet gezocht worden. Ik vrees dat Brussel meer dan een half miljoen inwoners heeft waarvan men niet eens weet dat ze in Brussel wonen.