Damon De Backer
Volledig scherm
PREMIUM
© Damon De Backer

Eindelijk geen lange wachtrijen meer: probeer het vrouwenurinoir op de Gentse Feesten

Rechtopstaand plassen een alleenrecht voor de man? Met een vrouwenurinoir op de Gentse Feesten probeert ontwerpster Ellen Lejeune dat sanitair seksisme eindelijk van de baan te ruimen. De volle blazen nabij de Vlasmarkt reageerden verlost, maar ook een tikkeltje onwennig.

8 reacties

  • Joseph Van de Perre

    5 jaar geleden
    Wanneer ze dat kunnen , zal het tegen een boom ook wel lukken
  • Piet Van Buggenhout

    5 jaar geleden
    Mag ik als man daar niet in gaan pissen? Alarm! Help! Discriminatie!
  • Frank Joos

    5 jaar geleden
    Is hoogstwaarschijnlijk VEEL hygiënischer dan gewoon toilet.
  • Willy Slegers

    5 jaar geleden
    Kan mij voorstellen hoe dat er na een paar gebruikers uit zal zien. Mannen kunnen al niet richten dus ik zie de eerste vrouw al buitenkomen met natte broek. Ramon; bij het lange wachten vergeet je het eindeloos spiegel kijken, haar goed leggen en selfie om facebook te updaten> Verschil: man : 30 seconden; vrouw: 5 minuten. En ik kan het weten want ik sta op den A-werp ad wc's
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Waarom zouden er dan geen lange wachtrijen meer zijn? Bij mannnen moet je ook wachtne als er veel volk is, of blijve vrouwen voor hun plezier zitten. Maar je moet u broek toch naar beneden doen, u benen openen zonder dat de broek en ondergoed tegenwerkt en naar voor schoffelen. Ben benieuwd naar wat vrouwen ervan vinden en niet mannenhaatsters die iets uitvinden als sanitair seksisme, wat dat mag betekenen.