Donald Trump.
Volledig scherm
Donald Trump. © AFP

Trump: “China wil onderhandelingen hervatten om tot handelsakkoord te komen”

China wil de onderhandelingen met de Verenigde Staten voortzetten om tot een handelsakkoord te komen. “China heeft gebeld, het wil de gesprekken hervatten”, liet de Amerikaanse president Donald Trump in de marge van de G7-top weten. Ook de VS zijn bereid opnieuw rond de tafel te zitten. Dat zal volgens Trump “zeer binnenkort” gebeuren.

29 reacties

  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Over invoerrechten gesproken. Kocht een stel kleren in China van 65 euro. Om het pak te kunnen ontvangen moest 39 euro betaald worden. Over invoerrechten gesproken, dan zijn de invoertarieven van Trump nog een peulschil.
  • Peter De Blieck

    5 jaar geleden
    Het water staat Trump aan de lippen. De Amerikaanse economie staat op punt in te storten dankzij zijn "handelsoorlogen" die natuurlijk enkel de bedoeling hebben hem en zijn meesters rijker te maken. Daarom ook dat zijn belasting verminderingen enkel naar de rijke 1% gaat. Trump heeft gewoon veel geluk dat het IQ van een gemiddelde Amerikaan ontzettend laag is...
  • filip deblaere

    5 jaar geleden
    Trump heeft gelijk om een gelijkschakeling van de invoerrechten te krijgen. Waarom moeten de invoerrechten van Amerikaanse ( ook Europese ) De tarieven tussen de Amerikaanse en EU invoerrechten zijn ook niet gelijk. Waarom? Kan een journalist daar eens uitleg over geven in een artikel.
  • Gunter Verleyen

    5 jaar geleden
    Het zijn de bedrijven die "made in China" hebben gekozen en dit enkel om elk jaar zo groot mogelijke dividenden te kunnen uitbetalen, veel CEO's krijgen ook aandelen van hun bedrijf als extra loon, het is hier zeker niet om de consument te plezieren maar de honger naar geld van de elite
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Hij is helemaal aan het doordraaien !