AFP Jo Johnson is de broer van premier Boris Johnson.
Volledig scherm
AFP Jo Johnson is de broer van premier Boris Johnson. © AFP

Broer Boris Johnson stapt op: “Verscheurd tussen trouw aan familie en nationaal belang”

De jongere broer van de Britse premier Boris Johnson, Jo Johnson, stapt op als onderminister en Conservatief parlementslid. "In de afgelopen weken ben ik verscheurd geraakt tussen de trouw aan mijn familie en het nationale belang", schrijft hij op Twitter.

21 reacties

  • Manuela Lespagnard

    5 jaar geleden
    Amaii, da's daar een echte chaos met die Brexit.
  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    @Diane Bernaerts je kan het een beetje vergelijken met , de mensen in de wachtkamer bij de dokter te laten beslissen over hoe je tumor te behandelen ipv het aan de dokter over te laten .De meeste mensen hadden geen idee wat de gevolgen waren toen het referendum aan ze werd voorgesteld . Boris en Nigel waren toen nog in volle leugen modus over de gevolgen .
  • Danny Nolf

    5 jaar geleden
    Misschien hebben de Engelsen een betere kijk op het geheel. Als ze het stagnerende Europa verlaten om onderhandelingen aan te kloppen met de VS,China, Brazilië, Indië moeten onze EU leiders wakker schieten en het gras maaien voor de voeten van de UK
  • Nicca Vermeirsch

    5 jaar geleden
    Kan het nog duidelijker ? Zelf zijn eigen broer stapt op en veroordeeld de stupiditeiten van Boris. Hoe laag kan je vallen...
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Het volk heeft niét gekozen voor een no-deal Brexit, Jozef! Ze hadden zelfs de kans niet om zich dààrover uit te spreken, omdat de vraag veel te simpel werd gesteld: leave of remain, zonder dat de mensen correct geïnformeerd waren over alle mogelijke gevolgen en implicaties. Daarom lijkt een tweede (bindend) referendum, nu de bevolking met veel meer kennis van zaken kan stemmen, de enige optie.