Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
1
EINDE
0
KRC Genk GNK
  • 84' Goal Samuel Bastien

Bastien schenkt Standard met sublieme schicht zege tegen Racing Genk

Jupiler Pro LeagueEen flits van Samuel Bastien besliste een intense pot voetbal op Sclessin. Standard klopte Racing Genk en blijft in het spoor van Club Brugge. Op naar Frankfurt én... blauw-zwart.

5 reacties

  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    misschien moeten we de beelden/foto zien waar De Vlieger over beschikt om die bleiters van Genk te doen ophouden met janken.Trouwens de foto van Massu bewijst niks want ook daar is het niet duidelijk over de bal over was, een goed beeld zou er één zijn van bovenaf of opzij van de bal.Mocht zijn ploeg gewonnen hebben op dezelfde manier dan zou diezelfde foto gebruikt hebben als bewjs dat hij niet over was.In het verleden waren duidelijke buitenspel met andere beelden geen buitenspel en andersom
  • Fred Fred

    5 jaar geleden
    Opnaaiers MPH en zn kornuit weer bezig gezien? Elke week opnieuw. Goed dat die s kaarten kregen deze keer.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Niet iedereen heeft het al begrepen. In het commerciële voetbal gaat het niet om de overwinning of de doelpunten. Maar om het spektakel. Die VAR is daar een extra element van spanning en vermaak in. Keuren ze het goed, keuren ze het af. Doen ze het terecht of juist foutief. Liefst het laatste. Dan wordt er nog dagenlang in alle media over de wedstrijd nagekaart. Nu nog scheidsrechters die als dood voorwerp zelf de bal er in kaatsen.
  • Benny De Busser

    5 jaar geleden
    Wat een eenzijdige verslaggeving weer van HLN. Nergens wordt er melding gemaakt dat voorafgaande aan het doelpunt van Standard er een duidelijke bal over de zijlijn was.
  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Wat een trainer spelers laten staan die geen bal goed geraakt heeft