.
Volledig scherm
. © Photo News/Google Maps

IN KAART. Peter Goossens blijft enige met drie Michelinsterren, dit zijn alle sterrenrestaurants in jouw buurt

De culinaire Michelingids deelt opnieuw sterren uit. Het was vooral uitkijken of ons land er voor het eerst sinds lang een nieuw driesterrenrestaurant bij zou krijgen, naast het Hof van Cleve van chef Peter Goossens. Maar Goossens bleef uiteindelijk de enige met de hoofdprijs van drie sterren. De jeugdige schwung van talentvolle chefs zorgt in deze nieuwe editie wel voor één nieuw tweesterrenrestaurant en zeven prikkelende sterren.

31 reacties

  • philippe Schoonheere

    4 jaar geleden
    Proficiat Peter Goossens en zijn team.
  • Gustave Olbrechts

    4 jaar geleden
    Een mooi bord , met niets op , een dikke rekening en dan snel naar het eerster frietkot , want scheel van de honger. Voor mij hoeft die tralala niet meer. Er zijn veel restaurants zonder ster waar je uitstekend kan gaan eten , voor een normale prijs. Laat ons die eens in de bloemetjes zetten.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    vrienden delen elkaar sterren uit ... zelfs een restaurant kreeg een ster vooraleer het geopend was ... dus van geen enkele betekenis die ster ... alleen belangrijk voor het opmaken van de gepeperde rekening zodat men zijn eetlust verliest
  • Ronny Deckers

    4 jaar geleden
    Ik vind het altijd grappig wanneer mensen beweren dat ze bij Goossens met honger zijn buitengekomen. Dan zijn er 2 mogelijkheden. Ofwel ben je 1 van die heel zeldzame mensen die bij elke maaltijd een half paard opeten, ofwel, en deze optie is vele malen groter, je bent er nog nooit of te nimmer geweest. Dus met dat "met honger buiten" gelul, ben je een jaar of 30 te laat.
  • hans vanden bussche

    4 jaar geleden
    Kabouterhapjes aan reuzenprijzen. Daarna zag ik alleen nog sterretjes van de honger. Gelukkig had ik die avond nog een zak bio-muesli in huis...