Charmezanger wil hardnekkige fan niet meer zien: “Als ze in mijn privéleven komen, gaat het te ver"

Jason Bradley. © mye

Charmezanger Jason Bradley heeft klacht ingediend bij de politie omdat een fan hem begon te stalken. “Als ze in mijn privéleven komen, gaat het te ver.”

mye

Een vrouw uit Eeklo volgt de Aalterse charmezanger al jaren.

“De problemen zijn vijf jaar geleden gestart. Ze was jaloers op andere fans en begon vaak ruzie te maken. Ze kwam een tijd niet naar optredens”, zegt Jason. “Tot ze plots weer opdook in Eeklo. Na dat optreden nam ze mij kwalijk dat ik niet naar haar keek, waarna ze op Facebook een bericht plaatste dat ik mijn fans niet meer belangrijk vind. Ik heb haar proberen sussen, maar een jaar nadien kreeg ik een telefoontje van haar dat haar man haar verlaten had en dat ze mij altijd al knap vond. Maar ik moest inhaken omdat ik in een vergadering zat. Kort nadien begon ze mij en mijn fans opnieuw op Facebook aan te vallen.”

Bradley heeft klacht ingediend bij de politie. “Normaal zou ik zoiets nooit doen. Maar het ging van kwaad naar erger. Na vijf jaar geduld te hebben gehad, moest er worden ingegrepen. Ook mijn vrouw en trouwe fans viel ze lastig. De stalkster stuurde berichtjes naar mijn vrouw dat ik haar na ieder optreden bedroog. Ik heb haar ondertussen geblokkeerd op mijn Facebookpagina om de rust te behouden. Ik heb de politie gevraagd haar verbod op te leggen om nog naar mijn optredens te komen”, besluit Jason Bradley.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen