Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Complimenten op werkvloer zorgen voor meer productiviteit: “Een goed compliment komt nooit ongelegen”

Vandaag is het complimentendag! Heb jij er al een gegeven of gekregen vandaag? Schitterend! Het belang van complimenten valt immers niet te onderschatten, en al zéker niet op de werkvloer. Toch krijgt ruim een kwart van de Vlaamse medewerkers geen waardering over hun werkprestaties. Dat blijkt uit een onderzoek van Protime, specialist in onder meer tijdregistratie en werkplanning.

4 reacties

  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    ok als het kompliment oprecht en van harte komt maar geen slijmerig gedoe.
  • xavier huys

    4 jaar geleden
    De Elite zal maar weinig respect tonen aan HUN werknemers. Als je iets meer doet, dan vinden zij dat normaal. als je gewoon uw werk doet is het ook normaal. Zij verdienen meer wij hebben er niks aan. Maar dank u wel zeggen. Ben je gek
  • Leo Duym

    4 jaar geleden
    Let op voor complimenten: het is dikwijls de inleiding om het tegengestelde te horen ‘je bent een uitstekende verkoper, maar…’ of verwacht je eraan dat men iets van je gedaan wil krijgen.
  • Marc Spandel

    4 jaar geleden
    Alles heeft voor- en nadelen, dus ook complimentjes op de werkvloer (ervaring). Complimentjes geven inderdaad een goed gevoel, maar de jaloezie vanwege collegae geeft daarna veel meer nadelen waardoor de voordelen 'snel 'verdwijnen als sneeuw voor de zon.