Federaal minister van Economie Nathalie Muylle (CD&V).
Volledig scherm
Federaal minister van Economie Nathalie Muylle (CD&V). © Photo News

Modesector eist dringend duidelijkheid over uitstel solden tot augustus

De Belgische modesector wil dat federaal minister van Economie Nathalie Muylle (CD&V) dringend een beslissing neemt over het uitstellen van de koopjesperiode tot augustus. Indien er niet snel een regeling getroffen wordt, "mogen we een bloedbad verwachten", zo klinkt het donderdag in een mededeling van Mode Unie.

6 reacties

  • Dirk Vregels

    4 jaar geleden
    Zijn die solden eigenlijk nog nodig? Soldenprijzen in Belgie zijn doorgaans gelijk aan de normale prijzen over de grens alleen zijn over de grens ook solden dus blijft het verschil ook weer aanzienlijk. Ben wijs vergelijk de prijs.
  • dirk govaerts

    4 jaar geleden
    waarom mag een winkel niet one line verkopen en nadien als alles betaald is zelf leveren in de eigen dorp-stad . Hebben ze tenminste nog een beetje omzet . Een winkelier mag niet one line verkopen en inpakken in zn eigen winkel maar als je ziet wie er allmaal een ommetje maakt
  • Tom Van der Auwera

    4 jaar geleden
    Zou altijd logischer zijn ... maart en augustus
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    De winkel is gesloten, solden of niet .
  • René Mertens

    4 jaar geleden
    Als ze heel het jaar aan normale prijzen verkopen dan moeten ze geen solden of koopjesperiode houden. Mogen er gerust enkele verdwijnen. Niet normaal dat ge twee broeken moet kopen en een derde gratis krijgt. Maar mensen willen nu eenmaal bedrogen worden.