Belga
Volledig scherm
© Belga

Evenementensector vraagt duidelijkheid: “Onmogelijk om relance correct voor te bereiden”

De evenementensector, verenigd in een alliantie van verschillende federaties, vraagt de regering om duidelijkheid. “De onzekerheid van de huidige situatie maakt het onmogelijk voor onze bedrijven om de relance op een correcte manier voor te bereiden”, luidt het in een dossier dat de sector aan de regering heeft overgemaakt.

6 reacties

  • Bijke Donkers

    4 jaar geleden
    Beurzen of congressen zijn inderdaad prima te reguleren en dmv toegangscontrole zou je kunnen beginnen met looproutes. Als ik zie hoeveel mensen in winkelcentra nog steeds lopen en hoe kort mensen in supermarkten op elkaar lopen zijn de beurzen zelfs nog beter controleerbaar. Sterker de ouderen zijn degene die in winkelcentra over lak aan hebben en zich veelal niet aan de 1,5 meter afstand houden.
  • Karin Troffaes

    4 jaar geleden
    Beurzen zijn geen massa evenementen. Afstand houden en hygiene maatregelen zijn perfect te organiseren.
  • louis pippers

    4 jaar geleden
    Wij mogen geen bezoek ontvangen dus zeker geen evenementen al was het verlies 100 miljard wij de ouderen verliezen bij manier van spreken nog veel meer iedere dag zonder familie is een dag dichter bij onze dood op een verlaten manier denk daar eens over na in plaats van het te hebben over evenementen
  • marc decherf

    4 jaar geleden
    Ik denk dat niemand op dit moment weet hoe het virus zal evolueren en dus kan niemand voorspellen hoe het er binnen enkele maanden zal uitzien.
  • Bruno Weymeis

    4 jaar geleden
    Ik ben geen specialist maar ga er maar vanuit dat massa-evenementen in 2020 niet meer zullen doorgaan!