EPA
Volledig scherm
© EPA

UNICEF vreest extra kindersterfte door gevolgen coronacrisis

Het komende half jaar kunnen elke dag 6.000 kinderen extra sterven door de gevolgen van de coronacrisis. Dat zegt UNICEF op basis van een onderzoek in The Lancet Global Health Journal. De gezondheid en toekomst van miljoenen kinderen staan op het spel.

4 reacties

  • Liliane Coeckx

    4 jaar geleden
    Dat ze de problemen zelf oplossen. Al die jaren ondersteuning van Unicef heeft totaal geen verbetering gegeven. Waar al dat geld naartoe is weet ik niet maar zeker niet naar de sukkelaars die het nodig hebben.
  • Hugo Schelstraete

    4 jaar geleden
    En ze hebben weer geld nodig.
  • Jos Spriet-Dewaele

    4 jaar geleden
    ja het was al erg voor de crisis en er was zoals al altijd geld tekort. Nu is er echter zo dat in landen in de zo gezegde rijke landen het geld ook niet meer zo gul te rapen is en er ook in die rijke landen sterfte en geldzorgen zijn. Zodat daar aanvaard zal moeten worden hoe erg het ook is dat er net zoals bij ons meer sterfte onvermijdelijk is
  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Unicef, jullie hebben ondertussen al miljarden gekregen om die landen te helpen. Tijd genoeg gehad om het promoten van de geboortebeperking. Ik heb daar nooit iets van gelezen, wat is er met die miljarden dan gedaan?