PhotoNews
Volledig scherm
PREMIUM
© PhotoNews

Van “eindelijk, eindelijk, eindelijk” tot “ik ben zwaar teleurgesteld”: opluchting én frustraties bij de Vlamingen over wie de nieuwe Veiligheidsraad ging

Veiligheidsraad na Veiligheidsraad bleven de uitbaters op hun honger zitten, maar eindelijk mogen nu ook zwembaden, pretparken, binnenspeeltuinen, theater- en bioscoopzalen, en ook receptie- en feestzalen op 1 juli opnieuw de deuren openen. Daar zijn strikte voorwaarden aan verbonden, en wie moet leven van het organiseren van het feesten blijft achter met heel veel vraagtekens: “Of er nu 400 mensen zijn die de afstandsmaatregelen volgen of 4.000, ik zie het verschil niet. Nee, ik ben er niet bepaald gelukkig mee. De beslissingen zijn duidelijk genomen door mensen die niet in het veld staan.”

11 reacties

  • Francois Troch

    4 jaar geleden
    Ja René die grote partijen heb nog niet gehoord, want dan moeten ze een standpunt innemen in plaats van slogans, deze politiekers zijn veel te laks men had mondmaskers moeten verplichten maar ja stemmen gaan voor de gezondheid
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Heeft men wel in de veiligheidsraad ingeschat dat je een voetbalstadion met zijn spionkoppen, onmogelijk kan in bubbels delen? Voetbal met een stadium als een grote gatenkaas is een absolute onmogelijkheid. En waarom zijn de grote jeugdfestivals voor de jeugd nu in dit schitterend seizoen des duivels.? En heeft men in die raad wel goed ingeschat dat het sluitingsuur op 1 u. 's nachts om miserie vragen is? Dat heb je dan wanneer oudere heren en dames hun eigen jeugd vergeten zijn.
  • Marcel Bontinck

    4 jaar geleden
    Beste Lien,het zijn net die studenten die alle regels aan hun laars lappen en maar blijven feesten.
  • Rudy Fosselle

    4 jaar geleden
    Deze keer zaten we op de persconferentie toch wel echt dicht bij het niveau van Tik Tak. Behalve dan dat er in dat programma logica zit.
  • Nancy De Cloedt

    4 jaar geleden
    Maar mensen toch, ge moet content zijn met wat je krijgt en hebt, tis een begin.Het is een voor iedereen een test .Alles zal wel weer goed komen , maar dat vraagt tijd.Die Corona is er nog altijd en zolang we gezond mogen zijn en dit doorstaan ,alle regels volgen tot het vaccin er is en dan er voor gaan .