Netsky op Tomorrowland Winter
Volledig scherm
Netsky op Tomorrowland Winter

Netsky vreest dat festivals zoals wij ze hebben gekend nooit meer terugkomen: “Zal de volgende generatie nog in de modder kunnen knuffelen?"

FestivalsDe Belgische top-dj Netsky (31) staat dit weekend niet in de Schorre in Boom om Tomorrowland te vieren. Het festival gaat dit jaar digitaal door. Misschien dat dat wel het nieuwe normaal wordt, zo vreest hij. 

18 reacties

  • mieke jansens

    4 jaar geleden
    Heb nooit begrepen dat je tussen zulk een massa staan kan
  • Johan Sluyts

    4 jaar geleden
    Wat een doemdenker is die Netsky, en wat een zure reacties hier weeral. De zomer van 2021 is nog onzeker maar in de zomer van 2022 staan we weer zoals vanouds te zingen en te springen en te genieten van live muziek op onze favoriete wei. De zuurpruimen ten spijt maar dit zal nooit veranderen.
  • rob petersen

    4 jaar geleden
    Heb nooit begrepen wat er zo plezant is aan die massa hysterie in een modderige wei. Daar nog veel geld voor betalen,en dj s met laptopke schatrijk maken. Zuipen en lawaai, en als ze 60 jaar zijn allemaal een hoorapparaat.
  • roger boons

    4 jaar geleden
    ja waar is de goede oude tijd ?
  • Luc Hermans

    4 jaar geleden
    Dj’s horen thuis in een danszaal of mega discotheek niet op festival, ze bewerken meestal plaatjes van een ander, alleen echte muzikanten horen thuis op festival, zelfs regi hoort er thuis met milk inc omdat die met instrumenten eigen muziek maakt. Btw ik ben geen regi fan.