Ook Katy Perry was erbij.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook Katy Perry was erbij. © Tomorrowland

Pannenkoeken bakken met Netsky en een hoogzwangere (en te late) Katy Perry: wij feestten mee tijdens virtueel Tomorrowland

FestivalsGeen mensenzee in De Schorre, maar digitaal toch samen genieten van de magie. Zo voelde Tomorrowland Around the World. Verspreid over de hele wereld zaten één miljoen 'people of tomorrow' gekluisterd aan hun scherm, elk in hun eigen kot. Een succes volgens de organisatie, die al hint naar een vervolg van deze virtuele editie. De feeërieke sfeer voorzag Tomorrowland, de drank en de bezwete danslijven haalde onze reporter Jolien Boeckx zelf in huis. “Zelfs in tijden zonder feestjes en festivals kan Tomorrowland nog verrassend uit de hoek komen. Ook al kwam Katy Perry dan te laat.”

3 reacties

  • Heidi Pintens

    4 jaar geleden
    Het was echt super knap gedaan!! En we hebben toch nog eens kunnen feesten op goede muziek en in onze bubbel bedankt Tomorrowland! Het was top!
  • Jeroen Custers

    4 jaar geleden
    Hoe kan iemand te laat komen bij een vooraf opgenomen event? Foutje van de regisseur, of toch gewoon opzet om extra buzz te kweken?
  • guy muis

    4 jaar geleden
    TOMORROWLAND was top zelfs op mijne oude dag heb ik er goed van genoten.het was zeker zijn geld waard ! Charlotte de witte was weer top,ookde andere dj vrouwen vond ik super!david guetta was de max. dank u tomorrowland en covid19 dat ik het festival vanuit mijn tuinhuis kon meemaken.Chapeau