De Nederlandse politie beweert de handen vol te hebben met 'wandelaars' die op het strand cocaïne komen zoeken.
Volledig scherm
De Nederlandse politie beweert de handen vol te hebben met 'wandelaars' die op het strand cocaïne komen zoeken. © Politieteam Walcheren

Politie heeft handen vol met ‘wandelaars’ die cocaïne zoeken op het strand

NederlandDe politie uit het Nederlandse Borssele (Zeeland) heeft de handen vol met ‘wandelaars’ op het strand, nadat daar eerder deze week 300 pakketten cocaïne waren aangespoeld. “Uit heel Nederland komen mensen hun geluk beproeven”, meldt de politie. 

5 reacties

  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    Degenen die komen zoeken zou men best stevig aan de tand voelen. Wat heeft iemand aan een pak cocaïne als je niet in die wereld zit of er wil in verzeild geraken?
  • Tom Henri

    4 jaar geleden
    1 zakje, huis afbetaald. Ge zou voor minder. Ironisch bedoeld.
  • Steven Avonts

    4 jaar geleden
    Degenen die nu denken snel wat te verdienen; denk eraan eens je in die wereld binnenstapt kom je er niet meer uit!
  • Guido S.

    4 jaar geleden
    Wie zou niet gaan zoeken voor die ene keer,als je ziet wat er mee te verdienen valt.
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    ha zo, gratis dope voor verslaafden die de zeelucht komen opsnuiven aan de kust bij Vlissingen . Kan ook een trucje zijn om de aandacht van politie daar te vestigen en ergens anders tonnen dope ongehinderd te lossen voor verkoop hé! Hopelijk hebben ze daar ook aan gedacht bij de Nederlandse ordediensten. Het spreekwoord: "beter 1 vogel in de hand dan 10 in de lucht, zou wel eens kunnen zijn 100 pakjes gratis overboord en 30t ongehinderd voor de illegale criminele verkoop!