Dries Mertens.
Volledig scherm
Dries Mertens. © Photo News

Lonen in de Serie A: Romelu Lukaku grootverdiener bij Inter, Dries Mertens het nummer drie bij Napoli

Serie ANet zoals vorig seizoen doen slechts twee spelers beter. Romelu Lukaku (27) moet in de Serie A alleen de ongenaakbare Cristiano Ronaldo en de Nederlander Matthijs de Ligt laten voorgaan wat betreft vast jaarsalaris. Dat schrijft de Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport. Ronaldo is nog altijd - niet geheel verrassend - de absolute grootverdiener met een jaarsalaris van 31 miljoen euro. Dries Mertens gaat er dankzij zijn contractverlenging wat op vooruit in Napels. Alle bedragen hieronder zijn netto. Zonder tekengelden, portretrechten en prestatiegerichte bonussen.

4 reacties

  • bart Bollen

    4 jaar geleden
    Begrijp niet waarom ze deligt nu al zo een salaris geven. Is een talent en zal er wel komen maar moet nog veel bewijzen.
  • Ronald Roelants

    4 jaar geleden
    Hopelijk gaat de coronacrisis de lonen en transfertsommen in de voetbalsector decimeren en de sport opnieuw brengen waar het hoort : de vrije tijd.
  • Patrick Bee

    4 jaar geleden
    Gelukkig ben ik niet verplicht naar voetbal te kijken.
  • Dave Janssens

    4 jaar geleden
    Afgunst dirigeren in de serie vlaanderen. Romelu Lukaku's loon is te gek voor woorden, maar ons Driesje verdient meer en beter. Men geeft mij op z'n minst steeds de indruk van gisteren te zijn. Doe niet belachelijk.