Trump en Biden tijdens het laatste verkiezingsdebat in Nashville, Tennessee.
Volledig scherm
PREMIUM
Trump en Biden tijdens het laatste verkiezingsdebat in Nashville, Tennessee. © AFP

ANALYSE. Trump won het laatste verkiezingsdebat met leugens. Maar dit keer won hij tenminste

Donald Trump heeft de beste zaak gedaan in het laatste verkiezingsdebat. Hij had nog veel meer leugens nodig dan de vorige keer, maar kreeg Joe Biden in de hoek zonder al te veel brutaliteit. De Democraat won wel op vlak van menselijkheid, maar moest Barack Obama zelfs in de rug schieten om het te halen en heeft redenen om bezorgd te zijn.

38 reacties

  • karel dillen

    4 jaar geleden
    moest Vivaldi regeren zoals Trump doet in de VS is het kot te klein, maar voor extreemrecht mag Trump zijn gang gaan
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Karel Tichmann, het is inderdaad bedroevend gesteld met de kennis van Amerikanen over de rest van de wereld. Hier echter kan het ons wél een bal schelen. Hetgeen in de VS gebeurt, is typisch iets dat ook hier komt overwaaien. Kijk maar naar UK en ook in NL zijn er populistische windbuilen met weinig inhoud politieke macht aan het winnen. Een politica als Merkel kan men kwalijk nemen dat ze migratie totaal fout ingeschat heeft, maar ze is wél een pak intelligenter mét resultaat.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Trump heeft op 4 jaar bewezen niet in staat te zijn degelijk beleid te voeren. Een strategie tegen corona? Het probleem blijven ontkennen. Beloven 'Obama-care' te vervangen met iets dat ettelijke malen beter is? Ze hebben nog geeneens nagedacht over enige vorm van gezondheidszorg dus terug naar ieder voor zich. Beloftes op gebakken lucht gebaseerd.
  • lars vandenberge

    4 jaar geleden
    Wat een zever Katrina: Obama erfde een knoeiboel en de gigantische bankencrisis van Bush.Ondanks een vijandig republikeins parlement heeft hij Amerika terug op het spoor gezet en kon Trump een opbloeiende VS erven. Zelfs terwijl alles meezat voor Trump slaagde hij erin de economie te laten afzwakken nog voor de corona epidemie de vs bereikte.
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Alsof Biden een engeltje is...hoe ongelooflijk simpel toch!