Test Aankoop stelt Basic-Fit in gebreke en roept de keten op om de wet na te leven.
Volledig scherm
Test Aankoop stelt Basic-Fit in gebreke en roept de keten op om de wet na te leven. © Hollandse Hoogte / Olivier Middendorp Fotografie

Basic-Fit blijft klanten abonnementskosten aanrekenen: Test Aankoop roept keten (opnieuw) op het matje

Consumentenorganisatie Test Aankoop roept Basic-Fit op het matje. De Nederlandse fitnessketen blijft abonnementsgelden aanrekenen aan haar klanten, hoewel die voor een gesloten deur blijven staan. Test Aankoop stelt Basic-Fit daarom in gebreke en roept de keten op om de wet na te leven.

14 reacties

  • Argus Vercauteren

    3 jaar geleden
    Door het verrichten van huishoudelijke taken (dweilen, vensters lappen, stofzuigen...)  en door traplopen kan men een goede conditie opbouwen. Fitnesscentra zijn weggesmeten geld ;-)
  • johan aerts

    3 jaar geleden
    Je zou denken een jaarcontract duurt 12 maanden ik ben er vanaf, niet bij bacic fit hoor. ..die blijven geld van je rekening. Waar is hier de logica  ?.
  • Pieter-Jan Poortmans

    3 jaar geleden
    De redenering hieronder dat Basic Fit moet worden verderbetaald zodat Basic Fit de huur van gebouwen kan blijven betalen houdt absoluut geen steek.
  • Charel De Kromhe

    3 jaar geleden
    Buik van vol van BF.Heb daar 2 jaar een jaarabo gehad.Hygiëne is een zeker hekel punt.Onderhoud van toestellen is onbestaande.Ging in meerdere filialen en het was overal hetzelfde.Heb wantoestanden meegemaakt van verstropte wc's ,elektriciteitsdraden die bloot lagen in douches,geen warm ,zelfs geen water,je kon niet douchen of toiletten gebruiken.Werd pas na weken in orde gebracht.Klachten indienen hielp niet.Maar ja ,als je de prijzen ziet,kun je dit verwachten.
  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    Als je met deze praktijken te maken krijgt begin alvast met één ding; stop de domiciliëring.Klanten moeten geen kosten betalen voor een dienst die stopgezet is. In zwembaden onderbreekt m'n het abonnement tijdens een lock down en zet m'n dit verder als deze terug open gaan, dat is de enige correcte manier.