Clément Beaune, de Franse staatssecretaris van Europese Zaken.
Volledig scherm
Clément Beaune, de Franse staatssecretaris van Europese Zaken. © EPA

Frankrijk sluit brexit-onderhandelingen na zondag niet uit

Onderhandelingen tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie over een handelsakkoord kunnen ook na dit weekend doorgaan, zei de Franse staatssecretaris van Europese Zaken Clément Beaune vandaag op radiozender France Inter.

18 reacties

  • Manten Kalle

    3 jaar geleden
    Is zoals met de fraudeurs en witwassen van geld in België. Nog een 37ste allerslaatste poging.
  • Ricci Latte

    3 jaar geleden
    Als de Britten willen afscheuren dan zijn de territoriale wateren het hunne en hoeven ze aan niemand toegevingen te doen. Wij Europeanen zijn ook niet verplicht om daarna Britse vis te kopen natuurlijk... het mes snijdt aan twee kanten hé.
  • anatole bettencourt

    3 jaar geleden
    Dat dit scenario zich zou voordoen is al enkele jaren duidelijk. probleem werd vooruitgeschoven , een klassiek recept. Europa is een grabbelpot waar iedereen ( en de vele mandatarissen op kop ) zoveel mogelijk voor zich probeert uit te halen. Indien GB uit Europa stapt hebben europese vissers in hun wateren niks meer te zoeken, tenzij daar iets tegenoverstaat natuurlijk.
  • Johan Van loocke

    3 jaar geleden
    Dat elk gewoon in zijn eigen wateren vist, probleem opgelost...
  • Jos Spriet-Dewaele

    3 jaar geleden
    Wanneer gaat de EU nu eens op hun standpunt blijven Het UK gaat toch niet toegeven dus slot er op en gedaan is de enige oplossing en geef de mensen een deftig antwoord in verband no deal