Alisha
Volledig scherm
Alisha © AFP/RV

Wanhopige moeder gaf zoon zelf aan bij politie nadat hij Alisha (14) liet verdrinken, dader stuurde intieme foto’s van meisje naar klasgenoten

De moeder van de jongen, die samen met zijn nieuwe vriendinnetje verantwoordelijk is voor de moord op Alisha, is er kapot van en begrijpt niet hoe haar zoon hiertoe in staat is geweest. Het was ook zij die haar zoon heeft aangegeven bij de politie in de hoop het meisje nog levend terug te vinden. Maar dat bleek tevergeefs. “Ze zeggen dat liefde blind maakt, maar het maakt mensen blijkbaar dom”, verklaarde ze vol wanhoop. Blijkbaar had de vermeende jonge dader eerder ook intieme foto’s van Alisha naar klasgenoten gestuurd.

10 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Het zijn inderdaad kinderen. Maar het is wat te gemakkelijk en te goedkoop om het op de sociale media te steken. Als kinderen geweld gaan gebruiken is het omdat ze het tijdens het opgroeien van de volwassenen geleerd hebben. En als 84% vindt dat een tik - wat vaak ontaard in een pak slaag - moet kunnen dan leer je hen dat je frustraties kan afreageren of je doel kan nastreven met geweld.
  • Linda Heintjens

    3 jaar geleden
    Dat is wat social media doet met kinderen!
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    De moeder heeft juist gehandeld met haar hart op de juiste plaats al moet het heel moeilijk geweest zijn en hopelijk voor de daders dat ze heeeel lang vastzitten
  • Melina De Baerdemaeker

    3 jaar geleden
    Onmenselijk gewoon wat een wereld.
  • Walter Stassen

    3 jaar geleden
    Relaties noemen ze dat.. op 14-15 jaar, dat zijn nog geen relaties. Als je op die leeftijd met dat soort zaken bezig bent, driehoeksverhoudingen enz... dan ben je niet meer dan marginaal. Als je daarbovenop ook nog zo'n daden stelt, ben je ook nog eens een slecht mens en dat komt nooit meer goed hoor. Levenslang vastzetten is het enige wat je kan doen om de maatschappij tegen dat soort onmensen te beschermen.