Cristiano Ronaldo op de foto met Kathryn Mayorga in juni 2009 in een nachtclub in Las Vegas.
Volledig scherm
Cristiano Ronaldo op de foto met Kathryn Mayorga in juni 2009 in een nachtclub in Las Vegas. © AP

“Ex-model eist 65 miljoen euro van Cristiano Ronaldo”

Buitenlands voetbalKathryn Mayorga blijft Cristiano Ronaldo achtervolgen. Nu eist het Amerikaanse ex-model een slordige 65 miljoen euro aan schadevergoedingen van de voetbalvedette van Juventus. Dat staat gelijk aan ongeveer twee jaarsalarissen van Ronaldo bij zijn Italiaanse werkgever. Ronaldo wordt door Mayorga nog altijd beschuldigd van seksueel misbruik. De Portugees werd in 2019 echter niet vervolgd voor de vermeende verkrachting in 2009. 

15 reacties

  • Peter Thys

    3 jaar geleden
    het enigste zij nog herinnerd is haar rekeningnr. waarop gestort moet worden
  • Wouter Van de Walle

    3 jaar geleden
    Ronaldo zou haar beter aanklagen voor belaging en stalking
  • c g

    3 jaar geleden
    Als zoiets ergs gebeurd of zelfs maar vermeend gebeurd is moet dat altijd serieus genomen worden (vrouw of man)! En dat je niet onmiddellijk aangifte doet (uit schaamte (wat niet zou hoeven)of dat je niet durft omdat je mss niet serieus genomen word (iets wat spijtiggenoeg nog altijd gebeurd) , snap ik ook nog. Maar ik stel mij de vraag waarom dan 350k aannemen om te zwijgen? Dat laatste snap ik gewoon weg NIET. of cr7 is of wie dan ook , je neemt geen geld aan om t zwijge! Aangeven m je doen!
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Is nog 100 miljoen te weinig !
  • Peter van Nieuwpoort

    3 jaar geleden
    2009 ? Het is nu 2021 en plots weten ze alles in detail te herinneren. Ik oordeel niet of er wel of geen contact is geweest maar, ze heeft toen wel zogezegd, 325.000 dollar aangenomen? Dat had ze toen moeten weigeren en de waarheid moeten vertellen.