Collega's van de vermoorde agent  Eric Masson (36) stonden zondagmiddag arm in arm rond een fotoportret.
Volledig scherm
Collega's van de vermoorde agent Eric Masson (36) stonden zondagmiddag arm in arm rond een fotoportret. © AFP

Vier personen opgepakt na moord op Franse agent (36), duizenden aanwezigen op herdenking

AVIGNONIn het onderzoek naar de moord op een politieagent in Avignon zijn zondagavond in totaal vier personen opgepakt. Ondanks de coronasituatie kwamen in de middag duizenden mensen samen in het centrum van de Zuid-Franse stad om Eric Masson (36), getrouwd en vader van twee kinderen, te gedenken.

3 reacties

  • karl van dyck

    3 jaar geleden
    Dit soort toestanden wordt in heel Europa gecreëerd en getolereerd om landen te destabiliseren en ook om angst en paniek te creëren onder de plaatselijke bewoners. Sommige politiemensen zijn wandelende schietschijven.
  • andree van hulle

    3 jaar geleden
    hou op met de straffeloosheid. Rechters durf straffen uit te spreken en uit te voeren dit is jullie job , politicie doe iets aan deze straffelose boeven die heeeel goed weten dat ze geen straf krijgen of nauwelijks dus het is gemakkelijker een burger aan te vallen hem te beroven dan iedere dag voor een loontje te gaan werken zo n mentaliteit word er gekweekt
  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Een verloren land waar misdaad het voor het zeggen heeft en zoals overal in Europa wordt de politie als boksbal, schietschijf, oefenroos, gebruikt straffeloosheid en pamper beleid en onschuldige mensen betalen het met hun leven. Politici gaan weer grote woorden uitspreken en morgen is alles vergeten.