Martin Bashir interviewde Diana in 1995 voor de BBC, maar zou onethisch te werk zijn gegaan om haar te overtuigen.
Volledig scherm
PREMIUM
Martin Bashir interviewde Diana in 1995 voor de BBC, maar zou onethisch te werk zijn gegaan om haar te overtuigen. © Corbis via Getty Images

Lady Di misleid bij legendarisch interview, prins William haalt uit: "BBC droeg bij aan paranoia van mijn moeder"

RoyaltyDe Britse openbare omroep BBC moet op de knieën nu blijkt dat ze toedekte hoe prinses Diana om de tuin geleid werd voor het interview dat uiteindelijk leidde tot de scheiding met kroonprins Charles. Een forse prins William vindt dat de BBC zijn moeder in de steek liet en "bijdroeg aan haar angst en paranoia".

6 reacties

  • Suzy Wann

    3 jaar geleden
    Gelukkig heeft Henry het lef gehad om uit the firm te stappen, William verdedigd ze nu nog op kosten van zijn moeder, hij is geen haar beter dan zijn vader.
  • Dirk Keizer

    3 jaar geleden
    Waarom is ze met Charles getrouwd? Voor zijn looks? Zou geld en roem er iets mee te maken hebben?
  • agnes Vantilt

    3 jaar geleden
    Ze was eentje die voortdurend de aandacht wou en zocht en van minnaars was ze ook niet vies, laat haar nu eindelijk eens voorgoed rusten in vrede, dat zou vooral haar zonen goed doen.
  • Robert Swillen

    3 jaar geleden
    Als je wil leven in een gouden kooi, moet men zich aanpassen of op een moment er uitstappen .Allicht is het soms te laat met al de gevolgen van dien.
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Wat mij verwonderd dat die riooljournalist nooit is aanklaagd hij was het ook die het interview met Michael Jackson heeft gedaan hij heeft 2 doden op z’n geweten
  1. Na een onderbreking van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux
    PREMIUM
    royalty

    Na een onderbre­king van meer dan tien jaar: koningin Mathilde draagt weer handtassen van Delvaux

    Het oudste luxe lederwarenhuis ter wereld is Belgisch. Straffer nog: het is zelfs een jaartje ouder dan het koninkrijk België zelf. Delvaux werd opgericht in 1829 en werd al in 1883 bekroond tot hofleverancier. Geen wonder dus dat vele leden van de koninklijke familie er grote fan van zijn: koningin Paola en prinses Claire worden regelmatig met een chique handtas van Delvaux gespot, en tijdens haar recente VN-reis naar Ivoorkust verscheen koningin Mathilde ook met een Delvaux-tasje. Opmerkelijk, want dat was alweer een tijd geleden. Bloeit een oude liefde weer op?
  2. Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureuze schaduwroyals van Griekenland
    PREMIUM
    Royalty

    Ze zullen nooit op de troon zitten, maar zijn stinkend rijk: dit zijn de glamoureu­ze schaduwroy­als van Grieken­land

    Officieel bestaat het Griekse koningshuis al lang niet meer, maar toch is er vandaag nog steeds een koningin, een kroonprins, en een hele horde jonge prinsen en prinsessen. Deze glamoureuze schaduwprinsen en -prinsessen leiden een liederlijk leven vol glitter en glamour. Tot grote ergernis van de Grieken, die jarenlang te kampen hadden met een economische crisis. Al keren enkele Griekse royals zich ook af tegen hun status. “Het is schandalig hoe ze hun weelde in ons gezicht wrijven.”