Stéphane Demol
Volledig scherm
Stéphane Demol © Photo News

4.000 euro boete en rijverbod voor oud-voetballer Stéphane Demol die wordt betrapt zonder alcoholslot: “Ik wou die dag enkel mijn vader helpen”

Sint-Pieters-LeeuwOud-profvoetballer en trainer Stéphane Demol (55) is veroordeeld tot een stevige boete en lang rijverbod nadat hij door de politie betrapt werd terwijl hij zonder opgelegd alcoholslot reed. Hij stond al voor de vijfde keer voor de politierechter.

  1. Elke dag gemiddeld 42 meldingen van huiselijk geweld in Vlaanderen: ontdek hier de situatie in Beersel

    Elke dag gemiddeld 42 meldingen van huiselijk geweld in Vlaanderen: ontdek hier de situatie in Beersel

    In twee weken tijd werden drie mannen vermoord door hun partner. Elke dag worden er in Vlaanderen dan ook gemiddeld 42 meldingen gemaakt van huiselijk geweld. Per week zijn dat er net geen 300. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse overheid. "Voor huiselijk geweld zijn er meerdere oorzaken", zegt criminologe Anne Groenen (UCLL en KU Leuven). Ook in Beersel zijn er gevallen van huiselijk geweld. Ontdek in dit artikel alle cijfers over intrafamiliaal geweld en partnergeweld in de Vlaams-Brabantse gemeente.
    Beersel
  2. Carlo Mespreuve (28) maakt met Revolution Motors zijn droom waar: “Mensen kunnen hun motor in onze showroom te koop komen zetten”
    PREMIUM

    Carlo Mespreuve (28) maakt met Revolution Motors zijn droom waar: “Mensen kunnen hun motor in onze showroom te koop komen zetten”

    Revolution Motors, zo heet de nieuwe motorzaak van Carlo Mespreuve (28). Carlo werkte jarenlang in het bedrijf ModuleHome, dat prefab houtskeletbouwwoningen maakt. Tot hij een paar jaar terug een Kawasaki Z900 kocht en helemaal gefascineerd raakte door zijn nieuwe motor. “Het was mijn broer die me overtuigde om een eigen zaak te starten”, zegt Carlo. Wij mochten daags voor de grote opening al eens binnenkijken.
    Lembeek