BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht-eigenaar Marc Coucke: “Wie kampioen wordt? Club Brugge (vooral om de druk bij hen te leggen)”

AnderlechtAnderlecht-eigenaar Marc Coucke heeft nog eens van zich laten horen. Dat deed hij op Instagram, waar hij meerdere vragen beantwoordde. “Natuurlijk blijft Sergio Gómez. Hij is een topper.”

17 reacties

  • Herman Valaert

    2 jaar geleden
    Beste Marc, waarom mag Company de club Anderlecht trainen - gezien hij geen diploma heeft ? Dat is toch raar- een ploeg trainen zonder diploma - ik dacht dat dit tegen de regels was om het trainerschap te mogen uitvoeren? Stel dat Beveren dit doet - Wat dan ?
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Anderlecht is schuldenvrij en moet niemand verkopen als het dat niet wil. Méér nog de huurcontracten zullen net zoals vorig seizoen afgebouwd worden.
  • Jose Van Hauwaert

    2 jaar geleden
    @Jack Vandenhende. Gomez heeft nog een doorlopend contract en werd goedkoop gehaald, is een speler met het hoofd op de juiste plaats en weet dat hij best nog wat blijft, al zeker indien RSCA Europees voetbal zou halen.
  • Stephane Stichelbaut

    2 jaar geleden
    John Dewit ik wist niet dat Vilvoorde bij het Brussels gewest hoort. :-) Laat hem maar vertrekken de Musonda's dachten ook slim te zijn door naar Chelsea te vertrekken. Het is nooit iets geworden hopelijk volgt hij niet hetzelfde pad.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    @ John Dewit: Spijtig voor zo een Bounida dat managers het hoofd van zijn ouders gek maken want die jongen heeft echt enorm veel talent maar moet wel nog "body" kweken om met de grote jongens mee te kunnen. Normaal want hij is ook nog steeds maar 15 😁. Ik ben volledig akkoord met jou dat RSCA een kweekvijver voor talent is en kan dat alleen maar toejuichen in het belang van het Belgisch voetbal 😉.