Moeder van Will Smith reageert aangedaan op Oscarincident: “Ik heb mijn zoon nog nooit zoiets zien doen”

CelebritiesOok bij de familie van Will Smith (53) zindert het incident op de Oscars nog na. Mama Carolyn (85) laat duidelijk aangedaan weten dat ze haar zoon nog nooit zo heeft gezien. 

20 reacties

  • Danny De Graeve

    2 jaar geleden
    Blijft trots op je zoon en volg zeker en vast de schijnheilaards niet.
  • peter De ridder

    2 jaar geleden
    Elke man is en of reageert anders. Ikzelf had die man genegeerd,maar je hebt mannen die opkomen voor de eer van hun vrouw. Hoe het ook zij, het is gebeurd en er nog lang over liggen zeiken is zinloos. Als 18 jarige ging ik bijverdienen bij en traiteur huwelijken. Het chiqueste volk bij het binnenkomen werden het meest vulgair eens ze wat gedronken hadden. Zo zie je maar dat de mannen in maatpak niet steeds het meest betrouwbaar zijn, integendeel zelfs. Dat pak dien om zand in de ogen te strooien
  • Eric Vercouillie

    2 jaar geleden
    Ik loop al 40 jaar met een kaal kopje rond (expres) en een gezicht vol littekens. Heb nog nooit iemand geslagen die me lelijke kletskop noemde het is zelf mijn,, han delsmerk,, mikn respons altijd .Ik lelijk ge moet het mij zeggen en ik glimlach en dat maakt me dan weer aantrekkelijk door karakter . Iets dat jade en will duidelijk ontbreken FLAIR
  • Jef Denijs

    2 jaar geleden
    Voor een moeder kan een zoon nooit iets misdoen. Het feit dat hij niet heeft nagedacht om iemand voor miljoenen kijkers in het gezicht te slaan, zegt veel over dit figuur. Helaas niet veel goeds.
  • Theo Dereu

    2 jaar geleden
    Ik heb vooral een mentaal wrak gezien dat zich agressief opstelde. En dat voor iemand met zoveel succes. Zijn relatie met alle bedrog inbegrepen tilt hem precies niet echt naar een hoger niveau, integendeel.