Minderjarige gewond bij steekpartij aan Brusselse Zuidfoor

 ©  amg

In Brussel is in de nacht van zondag op maandag een minderjarige gewond geraakt bij een steekpartij aan de Zuidfoor. Dat meldt het Brusselse parket. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. De juiste toedracht en omstandigheden van de steekpartij zijn nog onduidelijk.

mtm
Bron: BELGA

Het incident gebeurde in de nacht van zondag maandag omstreeks middernacht aan de Anderlechtsepoort. Daar kwam het om een onduidelijke reden tot een confrontatie tussen verschillende jongeren. In de vechtpartij die daarop volgde liep één persoon verschillende messteken op.

“Ik kan bevestigen dat er zondagavond in het kader van een vechtpartij messteken werden gegeven aan één persoon”, zegt Sarah Durant van het Brusselse parket. “Het slachtoffer is een minderjarige die momenteel nog in levensgevaar verkeert.”

De juiste omstandigheden en de aanleiding voor de feiten worden nog onderzocht en het Brusselse parket kan er nog geen verdere informatie over kwijt. Volgens bronnen nabij het onderzoek zou het gaan om een vechtpartij tussen Syrische jongeren en werd er voorlopig nog geen verdachte opgepakt.

 ©  amg

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen