© Twitter

Droomhuwelijk voor 'Orange is the New Black'-koppel

'Orange is the New Black'-actrice Samira Wiley is getrouwd met Lauren Morelli, een van de schrijfsters van de populaire Netflix-serie. Het koppel leerde elkaar kennen op de set en de twee bruidjes gaven elkaar in Palm Springs, onder een stralende zon het jawoord.

elvh

Samira Wiley, de actrice die in 'Orange is the New Black' de rol van Poussey Washington speelt, is getrouwd. Het werd een zonovergoten feest op een prachtige locatie in Palm Springs, Californië, bericht Martha Stewart Weddings. Er werd meteen ook een foto vrijgegeven waarop duidelijk te zien is dat de twee vrouwen 'in het wit' stralen.

Het koppel, dat elkaar leerde kennen op de set van 'Orange Is The New Black', verloofde zich vorig jaar. Op dezelfde plek waar Morelli Wiley ten huwelijk vroeg, gaven ze elkaar het jawoord.

Het koppel maakte eerder al hun verloving bekend op Instagram door een foto te posten met twee stralende gezichten, eneen joekel van een verlovingsring.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 

Yes.

Een bericht gedeeld door Samira Wiley (@whododatlikedat) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer