Nicolas uit ‘The Sky is the Limit’ was bijna failliet, maar deelt nu zijn geheim: “Als je doet wat ik doe, word je rijk”

ShowbitsNicolas De Bruyn (35) is een opmerkelijke nieuwkomer in ‘The Sky is the Limit’. Hij stampte een eigen fitnessketen uit de grond en bouwt het grootste wellnesscentrum van het land. Maar hij wil ook het geheim van veel geld verdienen, delen met iedereen via zijn Business Academy. “Ik geloof dat iedereen rijk kan worden. Als je doet wat ik doe, word je rijk”, belooft hij aan Senne in een nieuwe Showbits.

13 reacties

  • Marie-Louise Albertine mathys

    1 jaar geleden
    Dat wat hij vertelt zal niet genoeg zijn. De juiste mensen kennen en veel geluk hebben met de gezondheid enz...
  • wim penninck

    1 jaar geleden
    Rijk worden is niet belangrijk ,het enige dat telt is gelukkig zijn.
  • Gerard Braeckmans

    1 jaar geleden
    Ik ben beginnen luisteren en heb zijn gezever afgezet.
  • Noppe Bart

    1 jaar geleden
    Nicolas doét echt dingen waar veel bedrijfsleiders van kunnen leren om hun business te laten groeien. Hij is niet de zoveelste theoreticus die alleen maar mooie theorieën vertelt. Hij weet wat hij vertelt en hij heeft bewijzen in de praktijk dat dit werkt.
  • Bavo Verstraeten

    1 jaar geleden
    Heb zelf ooit een korte intro gevolgd bij zijn Academy. Veel vorm, weinig inhoud. Was vooral geschokt door het erbarmelijke intellectuele niveau van zijn medewerkers die 'klanten' moesten helpen ronselen tijdens de pauze. Beetje zielig eigenlijk om te denken dat dit soort Amerikaanse onzin in Vlaanderen mensen rijk gaat maken.