PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”

Adrie van der Poel heeft na alle commotie beslist om geen WK-parcoursen meer uit te tekenen. Geloof dat maar niet, meent onze analist Michel Wuyts. “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis. Geen Nederlands WK zonder herrie, zo luidt de leuze.” En die is er dus ook ditmaal weer. “De balkenhistorie valt helemaal niet uit de lucht. Ze is maanden vooraf uit ’s mans brein ontsproten.”

24 reacties

  • Seppe Goossens

    1 jaar geleden
    Het was een uitstekend WK. Dank. En dat mede dankzij Adri.
  • Julien De Kerpel

    1 jaar geleden
    Op pensioen ( EINDELIJK ) en nog altijd de mensen (proberen) op te jutten ! En ik die zoals zovelen , dachten dat we van die best-weter vanaf waren , komt hij hier zich nog mee moeien ! Geen enkele organisator deed het zo goed als Meneer Van De Poel , nog van dit AUB.
  • Eddy verhaeven

    1 jaar geleden
    Zo zouden alle wielerwedstrijden moeten zijn ivb met veiligheid ! Dubbele afrastering , top . Proficiat Adrie , en moge de beste winnen .
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Misschien kan Michel met zijn jarenlange ervaring het volgend jaar overnemen met al die balken in zijn ogen, scheelt een hoop materiaal ...
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    En nog zijn er blijkbaar die Wuyts serieus nemen, zo blij dat hij José niet meer doorgaans kan onderbreken met zijn lack aan échte wielerkennis.