© Skechers

Skechers en Diane von Furstenberg brengen samen collectie uit

Schoenenlabel Skechers en ontwerpster Diane von Furstenberg komen samen met een collectie sneakers, hardloopschoenen en sandalen. De collectie, die de toepasselijke naam ‘Skechers x DVF’ kreeg, wordt gedomineerd door kleur en opvallende prints.

Lien Lammens

Wie de ontwerpen van Diane von Furstenberg een beetje volgt, weet dat de 76-jarige ontwerpster houdt van opvallende patronen en kleur. En dat is ook te zien in ‘Skechers x DVF’, de collectie die de ontwerpster samen met schoenenlabel Skechers realiseerde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zo is ieder item van de uitgebreide collectie voorzien van een afdruk van een paar lippen, een kenmerk dat verwijst naar Von Furstenberg. De collectie omvat zowel kleding, waaronder T-shirts, leggings en shorts als sneakers, hardloopschoenen en zelfs sandalen.

LEES OOK:

De collectie is wereldwijd beschikbaar op de website. Voor een T-shirt betaal je zo’n 24 euro, een paar schoenen kost 120 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer