Prinses Anne
Volledig scherm
Prinses Anne © AFP

Prinses Anne spreekt ideeën van Charles tegen: “De monarchie verkleinen? Dat lijkt me geen goed plan”

RoyaltyPrinses Anne (72), de jongere zus van Charles III, heeft haar bedenkingen bij enkele ideeën van de nieuwe koning. Zo lijkt het verkleinen van de monarchie haar geen goed idee. “Vanuit mijn standpunt toch niet”, klinkt het.

8 reacties

  • joseph kellens

    1 jaar geleden
    Dat zou in ieder koningshuis zo moeten zijn. In Nederland krijgt alleen de koning,koningin een dotatie (is ook geldig voor hun minderjarige kinderen) .De rest krijgt geen dotatie en moet werken. In België staat dit in de grondwet , maar is door politiekers nooit opgeëist! Ier krijgen ook prinsen,prinseses en hun kinderen een dotatie , schande voor werkende bevolking en onze democratie.
  • LUCAS NEIRINCKX

    1 jaar geleden
    Wereldvreemd ,zittend in een ivoren toren . Wie maakt ze wakker ?
  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Die poppenkast is toch niet meer van deze tijd ! Dat de Britten daar nog steeds hun zuur verdiende belasting geld willen blijven insteken is puur waanzin ?
  • karin verwimp

    1 jaar geleden
    Elke werkende royal heeft een hele staf aan personeel. Minder werkende royals betekend dus niet enkel minder uitgaven in de vorm van die zijn loon. Maar ook op vlak van personeel. En sommige van die jobs zijn gewoon pure idioterie en enkel een fijn betaald postje voor de noblesse. Voor één keer ben ik het eens met de Charel.
  • Paul van de velde

    1 jaar geleden
    Ze zouden beter dat luxe circus afschaffen en de macht terug aan de bevolking geven, ze noemen dat "democratie"!