De quad vloog meteen na de crash in brand.
Volledig scherm
De quad vloog meteen na de crash in brand. © Youtube

Drama tijdens vakantie op Rhodos: Belg (33) sterft bij ongeval met quad, vriendin (29) zwaargewond

Een vakantie op het Griekse eiland Rhodos is voor een koppel uit Luik uitgedraaid op een drama. “Tijdens een ritje met een gehuurde quad botsten ze frontaal met een vrachtwagen”, bevestigt de Griekse politie aan HLN. Videobeelden tonen hoe beide voertuigen na de crash in brand vlogen. De Belgische bestuurder (33) kwam om het leven, zijn vriendin (29) verkeert in levensgevaar.

10 reacties

  • Joëlle Huybrechts

    11 maanden geleden
    Mijn oprechte deelneming aan de dierbaren van het overleden slachtoffer. Voor zijn vrouw wens ik ondanks haar zware verwondingen toch een goed herstel en een goede revalidatie. Het zal samen met haar intens verdriet moeilijk te plaatsen zijn. Ook voor haar familie en dierbaren heel veel sterkte, geduld en moed gewenst.
  • Anne Jacobs

    11 maanden geleden
    Veel sterkte aan Mevrouw. Ik hoop ook dat ze heel heel vlug gerepatrieerd wordt!
  • Severine Cap

    11 maanden geleden
    Sterkte aan allen, hopelijk haalt ze het en kan ze haar verdriet plaatsen net zoals de rest van de familie, oprechte deelneming 💐
  • marcel heymans

    11 maanden geleden
    Veel sterkte
  • betty vandekerckhove

    11 maanden geleden
    Innige deelneming. Ik leef volledig mee. Zou als lotgenote heel graag in contact komen. Ik hoop dat ze goed verzorgd wordt, in een beter hospitaal ligt en ze snel gerepatrieerd wordt! Veel sterkte!!!!