© Shutterstock

Actrice Tori Spelling ruilt motel in voor mobilhome nu huis door schimmel is aangetast

Vorige maand werd ze nog gespot in een motel in Los Angeles, nu lijkt het erop dat actrice Tori Spelling (50) in een mobilhome leeft met haar kinderen. Dat doet ze nadat haar huis geteisterd werd door schimmel.

(eadp)

Actrice Tori Spelling werd bekend als actrice in onder meer 90210, Beverly Hills, maar tegenwoordig komt ze vaker in het nieuws door haar aanhoudende huisvestingsproblemen. In juni kwam naar buiten dat ze na achttien jaar huwelijk zou scheiden van haar man Dean McDermott (56). Een maand later werd ze vervolgens gezien in een sjofel hotel, waar een nachtje slapen zo’n honderd dollar kost. Ze bleek er te wonen met haar vijf kinderen Liam (16), Stella (15), Hattie (11), Finn (10) en Beau (6). Al lag dat niet aan de scheiding, wel aan hun voormalige huurwoonst die getroffen was door schimmel. “Toen ik merkte dat mijn jonge kinderen zo ziek zijn dat ze de hele dag willen slapen en zich duizelig voelen, zelfs als ze staan, wist ik dat er iets groters aan de hand was”, schreef ze op Instagram. Een inspecteur verklaarde het huis onbewoonbaar.

LEES OOK. Staat actrice Tori Spelling aan rand van financiële afgrond? “Ze verblijft met haar vijf kinderen in goedkoop motel”

Voormalig echtgenoot McDermott was naar verluidt niet echt blij dat Spelling van motel naar motel verkaste met de kinderen. “Hij vindt dat de kinderen thuis moeten zijn, en niet moeten motelhoppen met Tori”, verklaarde een bron in de Britse krant The Daily Mail. “Hij gelooft niet dat dit het beste is voor hen op dit moment.” Nu zouden ze volgens krant in een mobilhome wonen. Ze werden door paparazzi gespot in Ventura County in Californië in een Sunseeker E450. In het voertuig is plaats voor een keukentje, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Die laatste kan ook dienen als extra slaapruimte, net als de sofa’s. Bij grotere mobilhomes is er ook een zetelbed voor kinderen, die dan in een stapelbed omgebouwd kan worden.

Geldproblemen

De woonomstandigheden liggen mijlenver van Tori Spellings kindertijd. Haar vader was de succesvolle tv- en filmproducer Aaron Spelling, de man achter onder meer Dynasty en Charmed. Hij had een gigantisch landhuis, met liefst 123 kamers – waaronder 27 badkamers en 14 slaapkamers – wat het een van de duurste huizen van Los Angeles maakte. Toen haar vader stierf, erfde ze 800.000 dollar van het geschatte vermogen van haar vader, wat op 600 miljoen dollar werd geschat. De voorbije jaren bleek dat Spelling financiële kopzorgen had. In 2016 was ze samen met haar ex-man ruim een kwart miljoen dollar verschuldigd aan de Amerikaanse belastingdienst. In dat jaar kreeg ze ook een klacht van American Express, door een kredietkaartschuld van ruim 88.000 dollar. En een lening van 400.000 dollar raakte maar niet afbetaald.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER