Links: Elisabeth Lucie Baeten is actrice, schrijfster én mama van twee kindjes. / Rechts: Desna Lespinoy, HLN Mediawatcher.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Elisabeth Lucie Baeten is actrice, schrijfster én mama van twee kindjes. / Rechts: Desna Lespinoy, HLN Mediawatcher. © Play Media / Gregory Van Gansen / Photo News

COLUMN. De frisse wind die ‘De slimste mens’ nodig had, is aangekomen

HLN Mediawatchers‘De slimste mens’ lijkt wel een succesformule zonder einde: geliefd bij jong en oud, eigen bordspel, podcast én nu zelfs een echte quiz in Antwerpen. En toch lijkt er soms wat sleet te zitten op dit gouden ei van Play4. Maar wanneer dat gevoel van ‘nog eens dezelfde BV’s’ de kop opsteekt, stuurt de redactie nog net op tijd bij met een frisse wind voor de ‘De slimste mens’, ziet HLN Mediawatcher Desna Lespinoy.

7 reacties

  • Frank Deldaele

    6 maanden geleden
    Trekt op niets meer!
  • Koen Verbeeck

    6 maanden geleden
    Grappig Theo
  • Theo Vanhoof

    6 maanden geleden
    Het vet is van de soep, twee juryleden omdat ééntje niet grappig genoeg is om de tijd vol te maken, omg wat hebben we weinig grappige mensen in België, mensen die denken dat ze grappig zijn, ja daarvan hebben we er genoeg.
  • Eric Aerts

    6 maanden geleden
    Zelfs Beaufortschaal 12 kan deze show niet redden !
  • GUY Peeters Guy

    6 maanden geleden
    Sorry deze ´quiz´ is vooral gebaseerd op voorgekauwde moppen en een rammelende finale die vaak onrechtvaardig is.... raar dat een perfectionist als van looy hiermee content is....