Club Brugge-fan (61) overleden na aanrijding in buurt van stadion voor match tegen Antwerp

Sint-Andries/Varsenare -

Een 61-jarige man uit Varsenare is zondagnamiddag overleden toen hij in de Gistelse Steenweg in Sint-Andries op de fiets werd aangereden. Het slachtoffer was naar alle waarschijnlijkheid op weg naar het Jan Breydelstadion, waar om 13.30 de match van Club Brugge tegen Antwerp van start ging.

Arne Franck

Het ongeval gebeurde rond 13.10. Het slachtoffer, een 61-jarige man uit Varsenare reed met zijn fiets langs de Gistelse Steenweg in Sint-Andries. Om een nog onbekende reden werd de man er aangereden door een Range Rover, bestuurd door een 51-jarige man. De wagen volgde de weg richting Jan Breydelstadion. Aan de Club-sjaal op de fiets te zien ging het slachtoffer vermoedelijk ook die richting uit. Het ongeval vond immers plaats vlak voor de wedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp. (Lees verder onder de foto)

Het slachtoffer was naar alle waarschijnlijkheid op weg naar het Jan Breydelstadion.© aft

Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar overleed hij even later aan zijn verwondingen. De omstandigheden van het ongeval zijn momenteel nog niet duidelijk. Het parket stuurde een deskundige ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. De Gistelse Steenweg tussen de Koning Leopold III-laan en de Robrecht Van Vlaanderenlaan is momenteel afgesloten voor het verkeer.

De omstandigheden van het ongeval worden onderzocht.© aft

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER