Photo News / VTM Nieuws
Volledig scherm
© Photo News / VTM Nieuws

Vanhaezebrouck schiet met scherp op spelers én bestuur: “Als we nog drie keer dezelfde plaat draaien, vrees ik dat het niet zal lukken”

“We hebben een probleem, jongens.” Hein Vanhaezebrouck schoot met scherp na het onnodig puntenverlies tegen Antwerp - hij kan het niet laten. “Marc Overmars heeft een neus voor het ontdekken van zulke talenten. Een neus die wij niet hebben...”

41 reacties

  • Willy Degraeve

    2 maanden geleden
    Faalangst is m.i. een vande redenen voor veel van de zaken die op het terrein fout gaan. Zowel offensief als defensief. De negativistische coaching style van HVH is de voornaamste oorzaak. Stop met gesticuleren langs de lijn, Hein en hou het positief!
  • Ivan Beelaert

    2 maanden geleden
    Ik versta dat je als trainer teleur bent gesteld vooral dan door het bestuur die steeds zijn betere spelers halverwege het seizoen verkoopt.Maar Hein moet ook eens tonen dat hij coach is van dit elftal zoals zoveel trainers het moeten doen met minder kwaliteit.
  • Geert Vande Walle

    2 maanden geleden
    Als hij zoveel kritiek heeft op spelers, bestuur, arbitrage, veld, .... , waarom veranderd hij niet van job ?
  • Rudy Kerckvoorde

    2 maanden geleden
    Waarom verkoopt AA Gent die Tissoudali niet daar zijn ze niets mee en laten ze De Vlieger spelen dat is dan een jonge kracht die wil voetballen.
  • malfait christian

    2 maanden geleden
    Je hebt een goede basisploeg maar als daar enkele belangrijke pionnen uitvallen moet je valabele doublures hebben. En dat laatste heeft KAA Gent niet. De enthousiaste supporters verdienen dit niet.