Gert Verhulst: “Er is één Plopsaland-attractie waar ik niet in durf”

Samen met James Cooke, Ruth Beeckmans en Karen Damen staat Gert Verhulst deze zomer op de planken in het Plopsa Theater in De Panne. En hoewel hij het pretpark vanbinnen en vanbuiten kent, is er één attractie waar hij zelf niet in durft.

“Ik zeg het niet graag”, zegt Gert Verhulst, “maar tot mijn grote schaamte ben ik nog nooit in ‘The Ride to Happiness’ geweest. Ik durf het gewoon niet. Het is een draaiende achtbaan, veel te wild voor mij. Vroeger zou het geen probleem geweest zijn, maar met de jaren ben ik banger geworden. De andere attracties heb ik wel allemaal gedaan. Zelfs de hele hoge, maar dat is dan goed voor één keer. Ik heb hoogtevrees.”

LEES OOK. Gert Verhulst dient klacht in tegen oplichters die zijn naam online misbruiken: “De schade is waanzinnig groot”

© Carlo Coppejans

In de zomerrevue staat Gert Verhulst op de planken met zijn ex Karen Damen. Daarover zegt hij: “Met je ex op de planken: niet iedereen zou dat kunnen. Karen en ik zijn wel al zeventien jaar uit elkaar, hé. De eerste jaren na de breuk zou samenwerken misschien moeilijker geweest zijn, maar de tijd heelt alle wonden.” (pom)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer