Links: De Bruyne met vallende kopbal aan het feest tegen Brighton. Rechts: Van Persie met zijn snoepduik op het WK 2014 in Brazilië.
Volledig scherm
Links: De Bruyne met vallende kopbal aan het feest tegen Brighton. Rechts: Van Persie met zijn snoepduik op het WK 2014 in Brazilië. © Action Images via Reuters / Van Persie
Brighton & Hove Albion BHA
0
EINDE
4
Manchester City MCI
  • Kevin De Bruyne Goal 17'
  • Phil Foden Goal 26' 34'
  • Julián Álvarez Goal 62'

“Kevin De Bruyne is de beste middenvelder ooit in de Premier League. Nu scoort hij ook zoals Van Persie”

Manchester City won op een zeer overtuigende manier van een zwak Brighton en doet nog volop mee in de strijd om de titel in de Premier League. Het staat op één punt van koploper Arsenal en heeft een wedstrijd minder gespeeld. De Bruyne (32) startte in de basis en opende de score even na het kwartier met een heerlijke kopbal. Een goal die veel lof oogstte, niet in het minst bij Sky Sports-analist en gewezen Engels international Jamie Redknapp. “Elke keer ik hem zie spelen, zit ik met open mond te kijken.”

27 reacties

  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 week geleden
    KDB is de laatste jaren de beste Belgische middenvelder.Maar nooit komt hij in de buurt van Messi, die heeft alle records op zijn naam.Nooit komt er nog een betere speler als Messi.En er waren nog fantastische middenvelders: Di Stefano, Matthäus, Totti, Eusebio, Ronaldinho, Iniesta, Platini, Lozano, Silva, Modric, etc.Messi en Merckx zijn van een andere planeet.
  • Johan Planckaert

    1 week geleden
    niveau maradona, cruyff en Messi? Komt nog niet in de buurt, verre van zelfs. Cruyff is beste europese voetballer allertijden en staat naast Pele.
  • Freddy Madou

    1 week geleden
    Kevin de Bruyne is de beste speler van het moment, Lukaku kan daar nog veel van leren.
  • Jean paul Heck

    1 week geleden
    mooie goal maar die van Van Persie was toch wel een stuk spectaculairder
  • Erwin Hyndrikx

    1 week geleden
    De Bruyne staat op het niveau van een Maradonna, Cruyff en Messi. Als middenvelder scoor je wel minder, maar hij bezit de klasse om een ploeg als ploeg naar een hoger niveau te tillen. Geen enkele Belgische voetballer komt ook maar in de buurt van De Bruyne.