© Serge Minten

Ook dit jaar brengt de Versuz-shuttle studenten veilig naar huis

Een nachtje feesten in de Versuz? Vanaf 28 september rijdt er elke donderdag weer een gratis pendelbus uit om studenten uit Hasselt en Diepenbeek naar discotheek Versuz te brengen.

De Versuz-pendel was vorig academiejaar al een succes en ook dit jaar kunnen de studenten veilig thuisgeraken. Tussen 22u40 en 05u40 rijdt de Versuz-pendel non-stop over een traject met Versuz als begin- en eindpunt. Op- en afstappen kan ook aan de haltes Diepenbeek Universiteit, Diepenbeek Patersplein, Diepenbeek Plompaertstraat, Diepenbeek Peperstraat huis 77, Diepenbeek Nierstraat, Diepenbeek Kerselaerstraat, Hasselt Kiezelstraat en Hasselt Dusartplein. Nieuw is dat er dit jaar één heen- en terugrit is naar en van Hasselt Station . De pendeldienst is net zoals vorig jaar volledig gratis.

Kwalitatief nachtje stappen

De gratis pendeldienst is een initiatief dat vorig academiejaar opgezet werd door Versuz in samenwerking met De Lijn. De discotheek neemt alle kosten op zich, zodat de studenten niets hoeven te betalen. “Met onze House of Students, onze typische studentennachten, geven we jongeren de kans op een kwalitatief nachtje stappen in één van de modernste en grootste clubs van de Benelux en dit aan zeer democratische prijzen. Met de Versuz-pendeldienst voegen we nog een extra service toe. Vorig academiejaar ontvingen we heel wat positieve reacties op de pendel. Vandaar dat we bij aanvang van het nieuwe studentenjaar het initiatief terug opstarten. Het comfort maar vooral ook de veiligheid van onze gasten staat steeds voorop in alles wat we doen. De Versuz-Pendeldienst past perfect in deze aanpak” aldus Yves Smolders, general manager van Versuz.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer