AFP
Volledig scherm
© AFP

West-Vlaamse omgekomen bij terreuraanslag Manhattan, drie Belgische gewonden

Bij de aanslag in Manhattan, in de Amerikaanse stad New York, zijn gisteren ook nog drie Belgische gewonden gevallen. Het gaat om de vader, moeder en zoon van één gezin, die alle drie worden geopereerd. Dat meldt minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders, die geen details heeft over de ernst van de verwondingen. Eerder meldde Reynders al dat onder de acht doden van de aanslag een Belgische vrouw was.

80 reacties

  • Eddy DESMET

    7 jaar geleden
    Ik voel in de eerste plaats mee met de nabestaanden van de mama, vooral met de kindjes, want die zullen hun mama zo erg missen. Ik vind niet dat we onmiddellijk moeten stigmatiseren. Er zijn nu eenmaal "mensen" met een verwrongen geest, die spijtig genoeg heel wat menselijk leed berokkenen. Die zullen er helaas altijd en overal zijn. We mogen niet vervallen in zwart-wit denken ...
  • Johan Vandevelde

    7 jaar geleden
    Niet de schuld van Trump want die probeert ze buiten te houden. Kijk eerder richting mutti Merkel. Het begin van alle kwaad.
  • Conrad Curze

    7 jaar geleden
    Het zijn niet enkele individuen met moslim achtergrond. Mensen die werken op de havenlaan hebben jullie wel gezien hoor moslims, hoe jullie met 100'en stonden te juichen en te vieren op de molenbeekse pleintjes achter de havenlaan na de aanslagen in België. Nooit zal ik dat vergeten, dat staat op mijn netvlies gebrand.
  • eddie deleener

    7 jaar geleden
    allemaal de schuld van Trump
  • Frederik canoot

    7 jaar geleden
    DE islam is toch zo een onschuldige godsdienst.