© Antwerp Fashion Festival

Antwerpen staat dit weekend in het teken van mode

Dit weekend maakt de hoofdstad van de mode zich klaar voor de vijfde editie van het Antwerp Fashion Festival. Drie dagen lang fashion, shoppen, party's, blikken achter de schermen en kortingen. Voor echte fashionista's is een trip naar Antwerpen dit weekend dus zeker een goed idee. Thuisblijvers kunnen op Instagram en Facebook alles volgen via #AFF16.

elvh

De aftrap van het fashionweekend wordt gegeven op vrijdagavond 2 september met drinks en een Fashion Show. Op de catwalk: de must-haves die komend seizoen in de Antwerpse modewinkels hangen, en een selectie van de betere nationale en internationale merken. Vlak voor de show, om 20u30 wordt er getoast op 5 jaar AFF.

Special guest: Tanja Dexters in een haute couture jurk gemaakt van popcorn. Styliste Lieve Gerrits ontwierp de suierkzoete jurk voor de verjaardag van Jimmy's Popcorn.

Waar? Ampere Antwerp, Simonsstraat 21, tickets via AFF

zaterdag 3 september

Zaterdagavond staat een Fashion Night Out op het programma. Je kan er shoppen uiteraard, maar er zijn ook dj's, street party's, pop-upbars en kortingen. De deuren van de winkels zijn open tot 22u.

Waar? Klik hier voor de shopping map

zondag 4 september

Je eventuele fashion-kater kan je zondag wegslenteren in de Fashion Village op Plein Publiek en Convoi. Er is heel wat jong, opkoment modetalent om te ontdekken, en om 20u wordt het modeweekend al dansend afgesloten in Plein Publiek.

Waar? Plein Publiek, Van Craesbeeckstraat 29 en Convoi, Rijnkaai

Antwerp Fashion Festival

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer