Welke producten vlogen terecht de winkels uit, en welke niet?
Volledig scherm
Welke producten vlogen terecht de winkels uit, en welke niet? © Photo News

Dit waren de technologietoppers en -flops van 2017

multimediaEcht baanbrekende technologie is er het afgelopen jaar niet verschenen, maar een aantal techproducten die wèl in het winkelrek landden maakten de nog te vage beloftes van eerdere versies eindelijk waar. Andere werden dan weer met veel bombarie aangekondigd, maar gingen bij gebruik de mist in. Hier zijn zo drie topproducten, maar ook evenveel enorme miskleunen.

10 reacties

  • James Vernailen

    6 jaar geleden
    Mike er zit niets in de iPhone X dat andere smartphones al niet hebben, de amoled schermen die in de laatste 5 generaties van samsung al zaten, "the notch" die de essential phone al had, gezichtsherkenning jaren na samsung en google, geen dedicated button onderaan zoals alle andere merken al 5 jaar. Apple had ooit een hoge standaard en nu verkopen ze enkel nog aan schapen.
  • Michiel Dijsselbloem

    6 jaar geleden
    Alle videogame spelletjes zijn trouwens 'flop' !
  • Alfons Thijs

    6 jaar geleden
    Mike vergelijk de specificaties eens met alle andere vlagschip smartphones. Neusje van de zalm? Dacht het niet...
  • Mike Vanderkerken

    6 jaar geleden
    De X is geen flop als je het globaal bekijkt, de verkoopcijfers vallen tegen door de prijs, maar het toestel is wel het neusje van de zalm binnen het smartphone aanbod op dit ogenblik.
  • Tony Vanheste

    6 jaar geleden
    Francinneke ook eenApple haatster zeker? Je moet hem niet kopen , je mag Zinloze kommentaren zijn dit. Koop het of koop het niet ... simpel