REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

"Vrouwen harder getroffen door global warming"

Zelfs de globale opwarming volgt de gendergelijkheid niet. Volgens de Amerikaanse politica Hillary Clinton zal het broeikaseffect vooral een nadelige invloed hebben op vrouwen. 

18 reacties

  • Jeff Nuyts

    6 jaar geleden
    Mie Smeyers, de laatste 70 jaar laten gelden voor gans de geschiedenis kunnen jullie goed en Wenen over #MeToo en zever maar de taken effectief niet seksistisch verdelen? Ho maar, mevrouw heeft haar bureaujob en een auto. Realiteit is er nu eenmaal om te ontkennen als Marxist / feminist pur sang. Leer wat niet intersectionele geschiedenis, dat kan mss helpen.
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Wow, allemaal wetenschappers hier. Vertel dat aan den toog jongens/meisjes waar je ook de politiek bepaalt. We zien het aan de uitslag van de verkiezingen en de resultaten van het beleid.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Als de mens voorkomt dat er nog zoet water in de zee stroomt en dat zoet water laat irrigeren in de bodem breng je de ondergrondse voorraden op halflange termijn op een normaal peil .Het enige wat men wil doen is ..... juist , belastingen heffen . In de V.S. zijn de helft van de Staten onder bestuur van de Democraten en die kunnen in hun Staten zelf maatregelen nemen .
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Nog even en ze gaat ook beweren dat de globale opwarming de oorzaak is dat ze niet verkozen is zeker? Volgens mijn bescheiden mening is dat mens compleet gek.En wat nog het ergste van al is...ze zal nog mensen vinden die al die onzin nog gaan geloven ook.
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Nog zo een feministe die denkt het te weten?weg met dat mens,niet verwonderlijk dat zij geen president is geworden en gelukkig maar!hier zijn er ook zulke vrouwen zoals Rutten die gewoon alleen maar vrouwen aan de macht willen?ik geef haar die kans niet want dan is het hek zeker van de dam!hoe zot kan een vrouw toch denken?