Johan Klaps.
Volledig scherm
Johan Klaps. © BELGA

N-VA legt begrotingslat op 1,4 miljard euro

BegrotingAls het van de N-VA afhangt, moet de regering-Michel tijdens de begrotingscontrole op zoek naar 1,4 miljard euro om het budget voor dit jaar op de rails te houden. Dat heeft Kamerlid Johan Klaps vandaag verklaard tijdens het wekelijkse vragenuurtje. Volgens hem is er nog ruimte aan de uitgavenzijde gezien het nog steeds hoge overheidsbeslag in ons land.

62 reacties

  • Eddy DESMET

    6 jaar geleden
    Wie nu nog niet door heeft waartoe N-VA in staat is, moet ofwel blind, ofwel potdoof zijn. Een partij die ontstaan is uit de Volksunie, die - althans volgens Bart De Wever - met succes werd gedragen door de zwarten (= collaborateurs), daar kan niet veel goeds uit komen ... "Durven liegen - Durven bedriegen - Durven bestelen" lijkt me een correcter slogan.
  • Daniel Nicolas

    6 jaar geleden
    De factuur doorschuiven naar onze kinderen zoals nva altijd doet zeker?
  • Bart Van Puymbroeck

    6 jaar geleden
    Jammy Cappon, Vlaanderen heeft een overschot!! Dus 10 jaar beleid is toch redelijk goed qua resultaat!!
  • marleen boone

    6 jaar geleden
    ik zal hun helpen zoeken b v een groot pak ministers buiten er zijn er veel te veel in vergelijking met andere landen de rest hun vorstelijke weddes halveren alsook hun pensioenen dan dat koningshuis dat zoveel geld kost en waarom ???dat ze gaan werken waarom moet die albert nog zoveel krijgen die is al schatrijk
  • Ronny Ooijen

    6 jaar geleden
    vanaeken jokke,waar haal jij die 435 miljard euro staatsschuld in 2014 vandaan?Uit de N(V)-A sprookjeskrant?De staatsschuld bedroeg in 2014 413 miljard euro.Bron : de cijferspecialisten van tijd.be.Marc Baeyens,zoals met de beloofde mandatenlijst zeker?