thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Boze man trekt met 115 per uur aan handrem terwijl partner auto bestuurt: poging doodslag

Voor de correctionele rechtbank van Ieper heeft een man zich vandaag moeten verantwoorden wegens poging tot doodslag op zijn toenmalige partner en hun zoontje. De man zou tijdens een ruzie in de wagen tijdens het rijden de handrem gebruikt hebben terwijl zijn vriendin aan het stuur zat. Het vijfjarige zoontje van het koppel lag te slapen op de achterbank.

9 reacties

  • johanneke li

    6 jaar geleden
    best normaal dat er geen remspoor te zien is. ten eerste moet je al goed aan de rem trekken daarvoor en ten tweede is de handrem niet gemaakt om een auto te stoppen, enkel om te voorkomen dat hij niet aan het rollen gaat bij het parkeren op een helling. een auto aan 115/uur kan je niet stoppen met enkel de handrem, maar wel onstabiel maken door de plotse verandering/langs een kant remmen, met het ongeluk tot gevolg.
  • Staf Vandoorne van pierre de garde

    6 jaar geleden
    Een gedachthebberke zeggen ze in Ieper
  • JOHAN Goossens

    6 jaar geleden
    ken er ook die elke dag bezopen(volgens hun niet) rond rijden ,dikke egoisten ,en die vinden dat ze zoveel zuipen nog stoer ook -zielig eigenlijk,is niks anders dan hun probleem ontkennen
  • Peggy Maeyninckx

    6 jaar geleden
    Heb zoiets zelf meegemaakt en ik reed helemaal niet zo snel. De auto begon te slingeren en te spinnen. Uiteindelijk tot stilstand gekomen tegen verlichtingspaal. Auto volledig aan flarden. Elke dag blij dat ik er nog ben.
  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Geen remspoor tegen 115 km per uur ? dan klopt er iets niet aan het verhaal !