Steven Richardson
Volledig scherm
PREMIUM
© Steven Richardson

Getest: 10 biertoppers voor zonnige dagen

Met de komst van de zon grijpen we makkelijker naar frisse bieren. Op het zonnige terras smaken die krakende saisons, dorstlessende sessions of lekker gehopte IPA’s nog beter. Uit het almaar groeiende aanbod pikken we er alvast tien lentetoppers uit.

26 reacties

  • Guy Miserez

    6 jaar geleden
    Geef mij maar echt Belgisch bier maar zeker geen inBev Jupiler en co.
  • ringo van der pulst

    6 jaar geleden
    Allez vooruit,voor mij een bruintje van de roman.
  • Theo Van Hoof

    6 jaar geleden
    Iedereen kan karnemelk maken deneckere Bernard. Wat is daar speciaal aan? Een bier degusteren is wat anders dan u ladder zat zuipen. Het is niet omdat je soms eens een bier drinkt dat je een alcoholieker bent. Ik heb al heel veel bieren geprobeerd. Hele goeie bij maar ook die niet mijn smaak zijn. Duvel kan mij bijvoorbeeld absoluut niet bekoren. Trippel Karmeliet is ook stukken beter als Kwak. Na de overname door Inbev geen enkele meer gedronken. En dat blijft zo.
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    Je kan er maar een van drinken ! Je blaast al positief! De toekomst ligt in de alcoholvrije bieren! De komende 10 jaar zal van iedere soort een te koop zijn!
  • D. Janssens

    6 jaar geleden
    Deze commentaren spreken boekdelen: België is het bierland bij uitstek. En ik wil me er zelf ook bijrekenen, wel een negatieve tendens is dat suikergedoe in het bier, da's voor me een afknakker geworden.